Konkursas „Laisvė Rinktis“

Vasario 2 – 4 dienomis vyks tarptautinė paroda STUDIJOS 2017 Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Jau 15 metų rengiama paroda STUDIJOS yra didžiausias ir aktualiausias mokymosi, žinių ir karjeros planavimo renginys Baltijos šalyse, 40 000 lankytojų, kurių dauguma yra 9-12 klasių moksleiviai, susirenka svarstydami, kurdami ateities planus ir ieškodami atsakymų, susijusių su tolesniais mokslais. Parodoje lankytojai randa gausybę reikalingos informacijos, padedančios apsispręsti, kur mokytis ir studijuoti, kaip planuoti karjerą, kurti nuosavą verslą.

Parodos tema „Aš asmenybė“, parodos moto – „Laisvė rinktis“. Pagrindinis tikslas yra padėti jaunimui atpažinti savo stipriąsias savybes, suteikti žinių, kaip jomis efektyviai pasinaudoti šiuolaikinėje socialinėje ir darbo aplinkoje, išsikelti tikslus ir auginti save kaip unikalią asmenybę.

Norėdami jaunimą supažindinti su kitų metų parodos moto ir taip paskatinti drąsiai rinktis savo kelią organizuojame konkursą „Laisvė Rinktis“.  Konkurso esmė – jaunuolio motyvacinė istorija „mane įkvepia LAISVĖ RINKTIS savo ateities kelią…“. Tai gali būti ir nuotrauka, ir video, ir bet kokia kita forma – tai, kas gali įkvėpti kitus! Prizai šaunūs, verčiantys susimąstyti, nebijoti iššūkių ir nepamiršti atsakomybės!

Konkurso sąlygos:

  • Elektroniniu paštu studies@litexpo.lt atsiųsk pasakojimą laisva forma apie žmogų/personažą, kuris įkvepia tave LAISVEI RINKTIS iki gruodžio 10 d. Tai gali būti istorija, nuotrauka, vaizdo įrašas ar visų formatų mišinys.
  • Sek STUDIJOS 2017 Facebook renginį, kuriame nuo gruodžio 1 d. bus talpinami visi konkurso dalyviai.
  • Pamatęs savo istoriją kviesk draugus balsuoti „like“.
  • Gruodžio 21 dieną sužinok nugalėtojus!

Prizai:

  •  Nemokama kelionė ir ekskursija po Danijos universitetus, kurią dovanoja Kastu;
  • Tavo pasirinkti IT kursai kartu su TITi;
  • Bilietai į tarptautinį muzikos ir pramogų festivalį „Galapagai“ ir ekskursija po jo užkulisius.

TAVO laisvė rinktis!

Nugalėtojus nuspręs visi spaudžiantys „patinka“ po istorijomis. Daugiausia „patinka“ surinkusios istorijos autorius galės išsirinkti vieną iš trijų prizų; antros vietos laimėtojas galės išsirinkti vieną iš dviejų likusių prizų, o trečiosios vietos laimėtojui bus įteiktas trečiasis prizas.